header_1606_1.jpg

V75 i sista stund - Romme 22 oktober

V75-vinsten med 13-oddsaren Zorn Brick satt skönt, men oj så surt det var att Playing Tua startgalopperade i Sto-SM. I tid var det 20 minuter mellan succé och fiasko. Ja, travlivet går snabbt upp och ner men vi tränare är ett härdat släkte.

Läs mer...

V75 i sista stund - Åby 15 oktober

För exakt 20 år sedan vann jag SM med Activity men i Sto-SM saknas en titel, så på lördag hoppas jag vinna med stallets Playing Tua.  Ja, Some Sunmit är stor favorit – men så här ska hon besegras!

Läs mer...

V75 i sista stund - Skellefteå 8 oktober

Sju rätt för andra lördagen i rad, fina framgångar på travbanorna och tränare för Stall Rögle BK:s två hästar i Rikstravet. Ja, snacka om att livet leker – inte minst för att nu börjar inkörningen av mina ettåringar.

Läs mer...

V75 i sista stund - Färjestad 1 oktober

I helgen vände det, nu går vi i svensk travsport mot ljusare tider – äntligen! Varför? Jo, intresset för att köpa häst har aldrig varit större. 91 procent av  326 ettåringa såldes på Kriterieauktionen och det för närmare 33 miljoner.

Läs mer...

V75 i sista stund - Solvalla 24 september

Åbys sportchef Jon Walter Pedersen har kastat in några dunkar bensin som tändvätska i den heta debatten om V86. Tufft gjort – och hoppet är att de som bestämmer lyssnar. Helt tondöva kan ju inte Hans Skarplöth och hans ATG-gäng vara.

Läs mer...

Sida 1 av 39