header_1606_1.jpg

V75 i sista stund - Örebro 20 augusti

”You are so stupide”, ja det var några ord som Fabrice Souloy tog till när han skällde ut mig efter första heatet i Åbys Stora Pris. Sedan ryckte han skorna på Un Mec d´Heripre inför finalen – helt emot alla regler och det var en ännu större skandal är attacken mot mig.

I klartext; svensk travsport måste sluta dalta med den franske tränaren Fabrice Souloy.

Läs mer...

V75 i sista stund - Åby 13 augusti

Min och danske Tyccon Conway Halls chans att ta sig till ett skiljeheat i Åbys Stora Pris är att vinna i V75-1, det från ledningen. Experterna tycks tro att jag släpper spets – fast jag funderar på att gå ”all in”!

Förstår mig rätt. Vi har spår 1 i Heat A och då finns det en liten segerchans, vi har spår åtta i Heat B och för att vinna där krävs nog att de sju motståndarna galopperar eller är sjuka ...

Läs mer...

V75 i sista stund - Rättvik 6 aug

Läste att Mattias Djuse säger att hans Minnestads Dubai säkert springer en 1.13-tid nu – och hårt tufft tempo är något jag önskar. Conrads Definitif gynnas av det. Segerchans? Ja, jag säger väl 20 procent.

Läs mer...

V75 i sista stund - Bollnäs 30 juli

Reijo Liljendahls Fire to the Rain och norska kallblodet Tomeld ÖK är givna singelstreck – och tre från Nurmos stall är tipsettor! Ja, nu siktar jag på tredje raka vinsten på V75. Gärna då ett femsiffrigt belopp.

Läs mer...

V75 i sista stund - Axevalla 23 juli

Tre V75-segrar, tvåa bakom Nuncio, 625.000 inkört och sju rätt på V75 – ja, min lördag på Årjäng var verkligen underbar. Nu siktar jag på andra raka med sju rätt, gärna då  ett system som ger mer än 3000 kronor i vinst.

Lilla systemet kostade 300 kronor och vinsten blev 3273 kronor. Helt okey i en favoritbetonad omgång, där min vinnare Conrads Definitif gav dagens högsta odds, 11,64. Takethem var favorit och gav 1,61 medan Västerbo Exact vann till oddset 5,19. Han och Nuncio på dubbel fina 9,58.

Läs mer...

Sida 1 av 37