130516_bazirebrodde_head.jpg

V75 i sista stund - 23 aug

E3-final med Sloppy Joe i V75 på Romme och Derby-kval med Ivar Sånna i Jägersros extra V75-omgång på tisdag – ja, det lockar  att köra i sådana race!
     Jubileumspokalen på Solvalla var också något alldeles extra. Synd bara att publiken svek ...
Okey, pubkiksiffran var 7.263 personer och de som vanligtvis är på Solvalla tycker säkert att det var mycket folk, men det var ett rejält tapp mot publiksiffran i fjol. Jag har för mig att det då kom över 10.000 personer.
Och, jämför vi med fotbollen, där en match mellan Hammarby och GIF Sundsvall i Superettan nyligen drog 25.000 åskådare, ligger travet rejält på skuggsidan ...

Läs mer...

V75 i sista stund Åby 16 augusti

Diamantstoets final med 200.000 kronor till vinnaren går som lopp 14 på Åby. Att den finalen inte är med på V75-kupongen är inget annat än en skandal, ett hån mot hästägare, tränare och spelare.

Vilken trav- och spelkunnig person som helst hade givetvis lagt Diamantstoets final som V75-4, nu är den avdelningen vikt åt 4-åriga ston med 80.000 kronor till vinnaren. Hur kan ansvariga för sporten agera så klantigt?

Diamantstoets är ju något som spelarkåren följt under en längre tid, dit hästägare/tränare siktat men då det är dags för final hamnar racet absolut sist en V75-dag.

Läs mer...

V75 i sista stund 9 augusti

Åke Svanstedt har tagit USA med storm. Jimmy Takter och Åke dominerar nu amerikansk travsport och jag tror att det bara är början vi sett! Åke var överlägset framgångsrikast i Sverige under flera år, så jag är inte ett dugg förvånad över det som skett.

När hans 2-årige Centurion ATM vann Peter Haughton Memorial tangerades världsrekordet 1.10,5/1609a och segerchecken var på drygt 177.000 dollar. 

Därmed bör snacket om att Åke inte är en skicklig unghästtränare vara slut – fast jag har i för sig aldrig förstått de som kritiserat Åke. Zoogin var väl en häst som Åke formade och den världsstjärnan sprang in drygt 25,3 miljoner.

Läs mer...

V75 i sista stund - Rättvik 2 aug

Ärrige proffskusken Franck Nivard körde som en nybörjare, det är han som ska stå i skamvrån – inte vi svenskar och vårt regelverk.
Ja, det var en solklar diskning men hur kan en kusk av Francks kaliber köra så erbarmligt dåligt?!

Han skulle givetvis ha gått ut med Un Mec d´Heripre när Johan Untersteiner attackerade med Magic Tonight. Commander Crowe i dödens var helt enkelt ingen bra rygg och med tanke på Un Mec d´Haripres kapacitet hade det varit spel mot ett mål om Franck varit offensiv i det läget av loppet.

Läs mer...

V75 i sista stund - Bollnäs 26 juli

En sjua, 19 sexor, 137 femmor och 36.480 kronor.
Ja, jag har fått en hel del gratulationer och tack för att mitt system på Axevalla slog in och gav så bra betalt. Nu hoppas jag på fortsättning följer i Bollnäs jackpot-omgång!
Att folk följer vad jag skriver får jag nästan dagliga bevis för och när mina systemförslag slår in, som i lördags, ja då får jag många telefonsamtal, sms och mejl.
Jag kollade med ATG om det fanns några system som var exakt likt mitt – och svaret blev fem system, där fyra var andelssystem och tre av dessa var på tio andelar var och ett på åtta andelar.

Läs mer...

Sida 1 av 16

 

SponsorPartners