130530_UHRBERG_TH_head2.jpg

V75 i sista stund - Bollnäs 26 juli

En sjua, 19 sexor, 137 femmor och 36.480 kronor.
Ja, jag har fått en hel del gratulationer och tack för att mitt system på Axevalla slog in och gav så bra betalt. Nu hoppas jag på fortsättning följer i Bollnäs jackpot-omgång!
Att folk följer vad jag skriver får jag nästan dagliga bevis för och när mina systemförslag slår in, som i lördags, ja då får jag många telefonsamtal, sms och mejl.
Jag kollade med ATG om det fanns några system som var exakt likt mitt – och svaret blev fem system, där fyra var andelssystem och tre av dessa var på tio andelar var och ett på åtta andelar.

Läs mer...

V75 i sista stund - Åxevalla 19 juli

Solvato är mitt drag i ”Guld” trots att det är dubbel debut, dels med Peter Ingves som kusk, dels över 2640 meter.
Peter är skicklig och hästar av Solvatos kaliber har inga problem med lång distans.
Jag vågar dock inte singelstrecka Veijo Heiskanens stjärna, därtill är On Track Piraten med Erik Adielsson ett för tufft ekipage. Dessutom kan det vara så att Digital Ink är på ”g” och han har ett fint facit över lång distans med tre segrar och en andraplats.

Läs mer...

V75 i sista stund - Årjäng 12 juli

Årjängs Stora Sprinterlopp håller lika hög klass som ett försök i Elitloppet.
Vem som vinner? Ja, mitt drag är Oasis Bi – för inte kan väl Claes Svensson bli fast med den här stjärnan tre gånger i rad.

Jag är inte kritisk mot Claes tidigare styrningar av Oasis Bi. Ekipaget blev fast som tvåa i Finland när Univers de Pan vann sedan Claes helt rätt valt en resa i rygg på ledaren – och samma visa nu senast i V75 på Kalmar då Reven d´Amour segrade.
Oasis Bi är snabb ut, så Claes kan satsa på ett fränt upplägg. Men från spår två bakom bilen kan han också sikta in sig på ett lopp i andra eller tredje utvändigt.

Läs mer...

V75 i sista stund - Halmstad 5 juli

Solvato och klanen kring den hästen i alla ära, men Orecchietti tar hem ”Guld”-loppet från spets.
Ja, Stefan Hultman har en fantomhäst och Örjan Kihlström missar inte en sådan här läcker uppgift.
Visst, Solvato är också en häst av toppklass men han är inte tillräckligt snabb för att svara ut Orecchietti och i det här startfältet finns det ingen grovjobbare som kan hjälpa Solvato.

Läs mer...

V75 i sista stund - Bergsåker 28 juni

Jeppas Maxi är den mest sevärda hästen som är med i finalerna  – och han tävlar i den lägsta klassen!
5-åringen gör sin åttonde start i livet och i stort sett alla experter är överens om att han tar sin sjunde seger.

Visst avgörs det två E3-finaler på Bergsåker med 800.000 kronor till vinnaren, ett stayerlopp med många Guld-hästar och tre andra finaler med hästar av klass, men som sagts; Jeppas Maxi är den som jag blivit mest imponerade av.

Läs mer...

Sida 1 av 15

 

SponsorPartners