header_1606_4.jpg

V75 i sista stund - Färjestad 23 sept

Kan en häst ha något emot en travbana och därför tävla sämre där? Kanske, så det skall bli intressant att se hur omgångens megabank Västerbo Hard Cash agerar på Färjestad. Jag garderar ”Cashen”. Rätt eller fel ...?!
Ja, det här med att det inte blir framgångar på en speciell bana kan vara en ren tillfällighet. Västerbo Hard Cash har startat fem gånger på Färjestad och resultatraden är 5-5-2-0-0.

Läs mer...

V75 i sista stund - Bollnäs 16 sept

Tränarprotester, arbetet med Chalmers om att få fram ett bättre körspö och så tippa V75 – förutom att hålla igång ett stall på 38 hästar med allt vad det innebär.

Ja, mest hela tiden är det intensivt men jag klagar inte. Det här är livet!
Nåja, vi börjar väl med V75 på snabba Bollnäs-banan. Jag är inne på att Peter Untersteiner får en riktigt bra dag och singelstreckar Springover (avd 1) och Generaal Bianco (avd 6).
Visst, båda har spår ett och det kan bli en fälla, så starten är väldigt betydelsefull för mina ”spikar”.
Om Springover är lika läcker som han var i debuten för Peter får de andra det tufft. Då speedade han ner Trot Kronos och Nobel Amok vid V86-vinsten.

Läs mer...

V75 i sista stund Solänget 9 sept.

Jackpot, risk för regn på en bana som inte tål blött och en V75:a utan klockrena singelstreck. Tufft. Jag spikar Palermo Broline i första och Michelangelo Ås i sista avdelningen, båda med Erik Adielsson.

Jag är på solkusten i Spanien, närmare bestämt i Fuengirola. Med dagens kommunikationer är det dock inga problem att ha koll på V75, så mellan golf-rundorna har jag läst in mig på lördagens V75:a.

Kollade också yr.no och Klar.se, allt för att se hur vädret blir. På fredag kan det komma rätt så mycket regn, klart mindre på lördag. Och, ni ska veta att Solänget-ovalen inte tål så mycket nederbörd.

Läs mer...

V75 i sista stund - Jägersro 2 sept


Tre intensiva travdagar på Jägersro med stor final på söndag med Derby-stoet och Derbyt.
Jag ska köra 18 hästar varav åtta inom V75 och hetas av dem alla är Mulligan i Derby-stoet.
Stallet har sju hästar till start de här dagarna, där Mulligan, Rapide du Pommeau och Flicka Kloster är med i v75 på söndag. De två förstnämnda är för mig givna streck på kupongen.

Läs mer...

V75 i sista stund - Bergsåker 26 aug

 

Mulligan vann trots spår 8 och är i final i Derbystoet, där hon kan ta hem två miljoner kronor vid seger. Ja, snart stundar det Derby-tider men före det ska Propulsion vinna och tjäna ytterligare en miljon kronor i Sundsvall Open Trot.
Om du har en bra häst finns det mycket pengar att köra om. Min Mulligan har hittills sprungit in närmare 800.000 kronor. Vinner hon Derby-stoet den 3 september kommer en prischeck på två miljoner.
Jag valde spår ett i finalen och visst kan det bli seger, men Ultra Bright, Cash Crowe och Bugatti Brick är svåra motståndare.

Läs mer...

Sida 1 av 49