130530_UHRBERG_TH_head2.jpg

V75 i sista stund - Bjerke 22 nov

Travpolitiskt är det helt rätt att vi låter Bjerke arrangera V75 men oj så svårt det är att taxera de norska hästarnas kapacitet gentemot de svenska.

Mitt råd är att försök ta del av vad den norske travguron Even Elvenes tycker.

Han brukar finnas med i TV-prorgammen när Sverige och Norge kör V75 tillsammans och Even är en riktigt bra expert.

Jag har träffat honom flera gånger och egentligen är det kallbloden han tycker mest om, ja han älskar kallblod.

I den här V75-omgången på Bjerke är det dock inget kallblodslopp med på kupongen, utan man kör ett utanför med Tekno Odin som den store favoriten.

Läs mer...

V75 i sista stund - Solvalla 15 nov

Åbys Veijo Heiskanen är min nyckelkusk när Solvalla bjuder på V75-finaler. Ja, Veijo singelstreckas med Lover Face och Dencos Nemo Kilab men jag tar också med hans Naglo´del Nord och Riff Kronos på mitt stora system.

Jag läste någonstans att Veijo tycker att alla hans fyra hästar har vinstchans. Han rangordnar dem så här: Lover Face, Dencos Nemo Kilab, Riff Kronos och Naglo´del Nord.

Läs mer...

V75 i sista stund - Halmstad 8 nov

Hela 72 (!) V75-omgångar väntar oss 2015, så då finns det chans att testa nya ideér – eller hur?! Under juni/juli kan V75 börja klockan 18.00 några lördagar, allt för att försöka locka ny publik till våra travbanor.

Jag kan tänka mig att sommarkvällen den 6 juni startar V75 klockan 18.00 när Östersund står som värd. Vid 21-draget kan sedan publiken fortsätta lördagskvällen inne i stan – och att det då är något samarrangemang med några krogar som gör att delar av travpubliken kan söka sig dit för att roa sig.
Vi behöver mer folk till banorna och varför inte flörta med de yngre genom att göra sådana här satsningar.

Läs mer...

V75 i sista stund Eskilstuna 1 nov

V75-fest dagarna två på Sundbyholm – och för mig är det söndagen som locker absolut mest.
Jag kör då Ivar Sånna i Breeders´Crown-finalen. Siktet är givetvis inställt på seger men Charru Forlan är en tuff motståndare.
Men, vi börjar med lördagens V75:a med jackpot där en ensam vinnare med sju rätt kan håva in kring 45 miljoner.

Läs mer...

V75 i sista stund - Jägersro 25 okt.

VästerboontheNews och Mosaique Face är mina spikförslag trots att de möter tufft motstånd. Segerreceptet är ledning runt om – och det gäller även VästerboontheNews. Peter Ingves trycker nämligen gasen i botten direkt när startbilen axar ifrån startfältet.

Jag kör fem hästar i V75 men det krävs mycket tur och skicklighet för att vi ska hamna i vinnarcirkeln. Hairspary (avd 2), Man Winner (avd 3) och Pike River (avd 5) har en liten segerchans, men trion kommer att stå i höga odds och så många V75-streck lär vi inte dra på oss ...

Annat är det med VästerboontheNews (avd 3) och Mosaique Face (avd 7). Ja, tillsammans med Flemming Jensens Red Rapide (avd 6) är de omgångens mest givna singelstreck. 

Läs mer...

Sida 1 av 18

 

SponsorPartners