header_1606_1.jpg

V75 i sista stund - Umåker 22 april

Propulsion är en häst för Olympiatravets final och jag tror att han vinner uttagningsloppet i Umeå. Sedan kan vi börja spekulera i vem som är Sveriges häftigaste hingst; Nuncio eller Propulsion?!

Jag utgår från att de här två världsstjärnorna är bakom startbilen i Olympiatravets final på Åby 29 april, liksom några riktigt bra franska hästar, en Nadal Broline som joker och dessutom hoppas jag att DD´s Hitman får ett wild card. Vilket lopp det kan bli, eller hur?!

Läs mer...

V75-tips Långfredag 14 april

Långfredag var förr i tiden en riktigt lååång dag, men tidernas förändras. Så också i V75. Första V75-avdelningen startar 14.30 och det är i TV12 ni kan följa loppen.

Läs mer...

V75 i sista stund 16 april - Romme


Volstead, Disco Volante och Test Drive är tre givna tipsettor på Romme – ja, de spikas på lilla systemet. Gemensamt för trion är att de tränas av Stefan Melander, körs av Örjan Kihlström och förmodligen vinner från ledningen.

Läs mer...

V75 i sista stund - 8 april

Team Rögles Quiz Töll ska debutera i V75 och hon är riktigt bra – men jag väljer att ligga lågt ... Varför? Jo, spår fem är klart negativt och det finns risk för galopp.

Läs mer...

V75 i sista stund - 1 april

Kan On Track Piraten slå världsstjärnan Nuncio? Ja, om ”Piraten” lyckas ta spets och att Johnny Takter sedan gör en gudabenådad tempostyrning. I klartext innebär det att jag dubblar systemet och streckar de två kanonerna.

Läs mer...

Sida 1 av 44