header_1606_3.jpg

V75 i sista stund - Axevalla 22 juli

V75 på lördag i all ära, men för mig personligen känns V75 på söndag häftigare. Jag har Mulligan i StoChampionatet och Quiz Töll i ett försök till Diamantstoet.
Bästa segerchansen? Ja, Quiz Töll.

Läs mer...

V75 i sista stund - Årjäng 15 juli

 
V75 på Årjäng är något alldeles extra – ja, det är bäddat för folkfest långt häftigare än det våra storbanor kan bjuda på! Some Summit och Tellmeastory singelstreckas. Jag utgår alltså ifrån att Björn Goop tar en dubbel.

Läs mer...

V75 i sista stund - Halmstad 8 juli

Tjacko Zaz och Cruzado dela Noche har galopperat i sina två senaste lopp och är favoriter i fara. Fast det struntar jag i och väljer att spika de två kapabla 5-åringarna.

Läs mer...

V75 i sista stund - Bergsåker 1 juli

Sex segrar på 19 lopp, två fullträffar i V75 – ja, jag har ett hyggligt facit med Västerbo Exact. Nu kör Christoffer Eriksson 6-åringen för första gången. Jag spikar – och det är härligt skönt att sätta press på kollegor!

Läs mer...

V75 i sista stund - Kalmar 25 juni

Cashback Pellini hör till favoriterna medan Mulligan är en rysare – ja, en riktig kioskvältare! Vinner jag med de två i V75 är det ett häftigt slut på midsommarhelgen.

Jag har aldrig kört Cashback Pellini men utgår från att tränaren Lars I Nilsson ger mig all den information jag behöver om den här kapable 4-årige Ready Cash-sonen.

Läs mer...

Sida 1 av 47