130530_UHRBERG_TH_head.jpg

V75 i sista stund 29 aug

Månprinsen A.M. kommer att bli lika stor V75-favorit som Järvsöfaks var på sin tid i SM på Bergsåker. Givetvis spikar jag kungen bland kallbloden i jakten på sju rätt.
Trots att Järvsöfaks var megafavorit så hände det att V75-utdelningen ändå blev i miljonklassen. Jag tycker att omgången ser svårt ut och visst kan det bli sjusiffrigt när det gäller utdelningen även om Månprinsen A.M. vinner.
Ready for More är mitt andra singelstreck. Och, vinner han också kan vi tala om att V75 reducerats till en V5:a.
Skälet är enkelt; många spelare kommer att ha de här två kanonerna som singelstreck, så vill du chansa i försöken att vinna mycket pengar bör du gardera Ready for More och hoppas att Håkan ”Zoogin” Anderssons stjärna inte vinner.
Visst, det kan hända – fast jag tror inte det ...

Läs mer...

V75 i sista stund 22 aug

Nya V75-upplägget  i teve är ett lyft – ja, det är fräckt med kilometertider och hästarnas positioner för de som är nybörjare inom travet. Alltså, det är bara att gilla läget gubbar!
Jag säger det sistnämnda med glimten i ögat. Får jag generalisera är det ju oftast äldre travkunniga män som tycker att det ska vara som förut men nu får ”gubbarna” ta tag i det nya – och jag tror att det kommer att bli bra.
Det under förutsättning att den 40 minuter långa pausen mellan V75-5 och V75-6 tas  bort på något sätt.
Sedan förstår jag att folk blir förbaskad för att de inte fick se skiljeheatet mellan Support Justice och Västerbo HighFlyer i Åbys Stora Pris i teve-sändningen.
Snacka om en planeringsmiss av enormt format – ja, det får helt enkelt inte hända på den här nivån ...

Läs mer...

V75 i sista stund Åby 15 aug

Sju rätt igen, drygt 4.000 kronor tillbaka och en vinst på 2.500. Ja, nu siktar jag på tredje raka fullträffen i V75 när nu Åby bjuder på trav av högsta klass – och visst kan det gå vägen!

Vinsten på mitt systemförslag på Rättvik blev 16.300 och på Dannero 2.500, så det skulle sitta extra skönt om jag lyckas igen och att det blir sexsiffrigt utdelning för sju rätt.

Omöjligt är det inte, dels är jag klart på ”g”, dels är det ju jackpot-miljoner som gör att en ensam vinnare kan få över 40 miljoner kronor.

Läs mer...

V75 i sista stund Dannero 8 aug

Grattis ni andelsspelare som fick en hygglig slant tillbaka då mitt V75-system på Rättvik slog in. En sjua, 20 sexor, 157 femmor och en nettovinst på 16.311 kronor är helt ok.
Elva ombud sålde andelssystem som var en kopia av mitt, bland annat Kupolens Tobak i Borlänge och vid segerdefileringen efter Staro Italys vinst i V75-epilogen på svenska rekordet 1.12,7/2140a var det några vid staketet som tackade mig för ”sjuan”.
Alltid skoj att höra, fast gången före på Axevalla där vi blev fast med rubbet kvar tyckte någon i publiken att jag skulle ägna mig åt golf i stället och inte åt trav ...
Jag har sagt det förut och jag säger det igen; vi ska vara tacksam över att det är högt till tak inom travet och att folk som spelar tycker till, gärna med glimten i ögat.

Läs mer...

V75 i sista stund Rättvik 1 aug

En tusenlapp i böter fick Robin Bakker för att ha orsakat omstarten med Robert Bi – ett straff som känns som ett skämt. Ja, jag förstår spelarnas ilska efter alla omstarter bakom bilen den senaste tiden men det här kommer att fortsätta om inte straffen blir hårda.

 

Jag körde själv förbi Robert Bi med Ivar Sånna direkt efteråt och jag såg då inga som helst fel på hästens utrustning. Nej, det var nog ett helt annat skäl som låg bakom den här ”omstarten”.

Cirkusen med omstarter fortsatte sedan i V86 på Solvalla, så domarkåren bör nog träffas så snabbt som möjligt för ett möte där de kan dra upp nya riktlinjer.

Nog om detta. 

Läs mer...

Sida 1 av 26