130530_UHRBERG_TH_head.jpg

V75 i sista stund Romme 20 april

I år blir det totalt 69 V75-omgångar med de fem nya tävlingstillfällena. Ja, i framtiden kan det faktiskt bli V75 två gånger i veckan – om den här trenden håller i sig ...

Om jag sett rätt kommer vi under 2014 att köra V75 alla våra sju veckodagar undantaget fredag, så den ”heliga” lördagen med V75 är bara ett minne blott.

Läs mer...

V75 i sista stund Sundbyholm 12 april

 

Harvey Tornado körde jag i finalen i Derbyt och Conrads Elsa i finalen av Drottning Silvias Pokal. Båda slutade oplacerade, men i den här jackpot-omgången i V75 tror jag att de vinner.

Båda är fem år och de har behövt vintern för att utvecklas än mer. Ja, Harvey Tornado var som 4-åring storväxt men benen och hjärnan hängde nog inte riktigt med hela tiden. Nu har han så att säga hunnit ikapp sig och Per Lennartsson var mycket nöjd efter segern senast. Ja, det kan bli andra raka vinsten och därmed V75-final under Elitlopps-lördagen! 

Läs mer...

V75 i sista stund - Jägersro 5/4

Nu sticker jag ut hakan igen – väl medveten om att det åter kan komma en drös med hatmejl.
Jag kör Paduca Dream, tippar henne som etta och spikar 4-åringen på mitt lilla system.
Inför V75-finalerna på Solvalla varnade jag för att Valkyria R.Ö.K. var en alldeles för stor favorit.
Ja, tog jag ledningen med min Vacation Silvio skulle jag svara om Erik Adielsson försökte sig på en attack med Valkyria R.Ö.K. Så när Erik kom dundrande med sin favorit svarade jag och det speedrycket efter 600 meter kostade nog en tapper och duktig Valkyria R.Ö.K. segern.

Läs mer...

V75 i sista stund, Solvalla 29 mars

En ensam vinnare kan ta hem 50 miljoner kronor i Solvallas V75-finalomgång med jackpot. Häftigt – och kanske har jag hästen som sätter den stora favoriten Valkyria R.Ö.K. på plats ... 
Jag syftar givetvis på Vacation Silvio i stonas uppgörelse över 2140 meter med voltstart.

Från springspåret siktar jag på spets, men jag läste någonstans att Michael Lönborg som tränar Valkyria R.Ö.K. räknar med att hans 5-åring blir släppt till spets. Under normala omständigheter tror jag inte inte att så blir fallet om jag tar ledningen med Vacation Silvio. 

Läs mer...

V75 i sista stund - Momarken 22 mars

Nästa gång vinner han, ja så tänker jag ibland – och han var i detta fall OldWildWest, en 6-årig Love You-son som ska ut i V75.
Visst, OldWildWest spetsvann med André Eklundh och nu är det dags för andra raka segern, det på Momarken!
Ja, jag vet att experterna gjort vågen för den danska duon Salina D.K. och Solo Nolo. I Guiden ”spikas” den sistnämnde och en av kvällstidningarna påstår att Salina D.K. bara vinner.
Jag går emot dessa experter och singelstreckar OldWildWest!

Läs mer...

Sida 1 av 12

Senaste Bloggarna

SponsorPartners